undefined
 

Portfolio

Hier kun je een selectie van de bijzondere quizzen vinden die we mochten maken voor diverse klanten.

Zo maakten we voor Hertog Jan een online quiz voor de Hertog Jan Grand Prestigedag en presenteerden we de quiz live vanuit de Hertog Jan Brouwerij in het wonderschone Arcen.

Voor Zilveren Kruis maakten we de Zilveren Kruis Zomer Kwis, voor wat ontspanning én om de visie en strategie duidelijk te maken onder de werknemers.

Later mochten we ook een quiz maken en die tientallen keren presenteren voor zilveren kruis om de wijzigingen die jaarlijks in de verzekeringen gemaakt worden door nieuwe overheidsregels, etc. onder de aandacht te brengen.

Samen met een team van regisseurs, film- en tv-makers, radio dj-s, en andere topmensen maakten we de NPO Radio 2 Popquiz, waarvoor we onze expertise verleenden door middel van het verzinnen van de quizvragen, het bepalen van de samenhang en balans van de quiz, en ware we jury op de dag zelf.

 

Alle quizzen

undefined

Hertog Jan

Grand Prestige Online Quiz en Proeverij

Na jarenlang de quiz fysiek gepresenteerd hebben tijdens de Grand Prestigedag mochten we ditmaal de Online Grand Prestige Dag 2020 Quiz en Proeverij ontwikkelen en presenteren.

undefined

Zilveren Kruis

Zomer Kwis

We werden gevraagd door Zilveren Kruis een quiz te maken die ontspanning combineerde met het overbrengen van de nieuwe visie en strategie

undefined

Raad van State

Pubquiz Informatiebeveiliging en Privacy

Voor de Raad van State maakten we een online quiz die het toch mogelijk maakte het belangrijke thema informatiebeveiliging en privacy op een toegankelijke wijze onder de aandacht te brengen.

undefined

NPO Radio 2

De Nationale Popquiz

Pubquiz.nl was onderdeel van het team wat De Nationale Popquiz van radio 2 maakte. Wij zorgden voor de structuur in de quiz en de quizvragen die je voorbij hoorde en zag komen in deze quiz die live te horen en te zien was!

undefined

Young CRV

Boeren Pubquiz

Voor CRV - een coöperatie van 23.000 melkveehouders - maakten we een speciale boeren pubquiz. Vakinhoudelijk, maar ook ter ontspanning!

Pagina's

undefined Powered by: Dotline