undefined

Bingokaart

een van de Quizbingo Songfestival bingokaarten

Hier een voorbeeld van de quizbingo-kaart.

Spelers luisteren naar de liedjes. Herkennen ze het? Staat het op de kaart? Dan mogen ze het wegstrepen!

Alle geleverde bingokaarten zijn uniek, en hebben een ander nummer. Wil je meer bingokaarten bestellen dan de 200 die hier als maximum aangegeven staan? Dat kan, neem even contact met ons op.

undefined

Wat zit er in het pakket?

(1) de bestelde hoeveelheid quizbingo-kaarten,

(2) een lijst om de liedjes die gespeeld zijn bij te houden,

(3) een uitleg, wel zo handig.

De track and trace code krijg je toegestuurd als het pakket is verzonden. Ook zit in deze mail een link naar de muziekbestanden (Mp3).

Heb je de cd erbij besteld? Dan zit deze in de verpakking.

Voor wie is deze quizbingo, en hoe lang duurt het?

Deze Quizbingo is geschikt voor uiteenlopende groepen, met leeftijden van 16-80. We hebben van deze quizbingo diverse versies, voor als al eens eerder heeft gespeeld! Vermeld het dan even bij opmerkingen!

Omdat de bingo onvoorspelbaar is, kan de precieze duur verschillen, onze ervaring is dat je 1-1,5 uur doet over een quizbingo met drie prijzen.

Hoe werk het?

Quizbingo is in de basis eenvoudig. In plaats van balletjes met nummers uit een apparaat te halen en de nummers op te noemen hoor je een stukje muziek.

Als je artiest en titel herkent, én ze staan op je bingo-formulier, mag je het wegstrepen. De Bingo-Master laat je weten aan welke voorwaarden de bingo moet voldoen!

Je kunt quizbingo op twee manieren spelen:

(1) door een reguliere bingomachine te gebruiken,

(2) door een playlist te gebruiken - dit heeft onze voorkeur.

Bingo Machine

De eerste is net als bij traditionele bingo door balletjes te trekken uit een bingo-apparaat. Hier komt bijvoorbeeld balletje 17 uit rollen, zet dan het liedje met getal 17 op. Herkennen mensen het nummer? Dan mogen ze dit (als het op hun bingokaart staat) wegstrepen.

Playlist

De tweede manier is door de playlist te starten en op shuffle te zetten. De liedjes worden dan in willekeurige volgorde afgespeeld. Herkennen mensen het nummer? Dan mogen ze dit (als het op hun bingokaart staat) wegstrepen.

Wat moet ik nog regelen?

Kort gezegd, (1) een geluidsinstallatie, (2) quizbingo master, (3) pennen, (4) prijzen en - het belangrijkst - deelnemers!

(1) Geluid is belangrijk, zorg dat iedereen de muziek goed kan horen, en regel een microfoon voor de QuizBingo-master. Een laptop is handig voor het afspelen van de muziek,

(2) De QuizBingo-master moet de liedjes opzetten, de bingo's controleren, en - als het even kan, een paar flauwe grappen maken,

(3) Pennen - of stiften - zijn vrij handig voor het afstrepen van de liedjes op de bingokaarten,

(4) Prijzen - wij adviseren drie verschillende bingo's te spelen per kaart - maar vier is ook een mogelijkheid. Regel dus 3 of prijzen.

Eventueel kun je dus ook nog een bingo apparaat gebruiken. Je speelt dan het liedje af dat bij het balletje hoort dat uit de bingo machine komt.

Pagina's

undefined Powered by: Dotline